Om oss

Aktiviteter

Aktiviteter

Frisk luft, konkurranse, action, samarbeid, moro og latter. Det er oppturaktiviteter i et nøtteskall.
Sammen med dere lager vi et opplegg som passer for dere. Vi tar grupper fra 3 til 350 personer. Maten sørger vi også for.

En Opptur

Inspirasjon

Inspirasjon

Helt fra oppstarten i 1998 har grunntanken ligget fast: aktivitetene drives i villmark. Maten er fra skog og villmark og nytes i villmark.

Vi har samlet et knippe bilder for å gi dere noen ideer om hva vi kan tilby.

Se bildegalleri

En kort lang historie

Historien om Opptur er på mange måter en lang historie. Særlig i opplevelsesbransjen er historien lang. Våren 1998 fikk noen en vill idé etter et improvisert stunt med en gjeng. Ideen ble fort til et aktivt selskap – Opptur Villmarksopplevelser – i en relativt ny bransje. Tidvis var det mange baller i lufta. Det vi tror var de beste, ble tatt ned og videreutviklet til det vi er i dag. Fortsatt kastes nye baller opp. Helt nødvendig for å kunne tilby opplevelser tilpasset de aller fleste ønsker. Grunntanken ligger fast. Aktivitetene drives i villmark. Maten er fra skog og villmark og nytes i villmark.


Teamet vårt

Vi har det moro på jobb.

Per Gunnar Sjulstad

Konkurransemannen som girer opp sjøl de daueste

Gunnar Henning

Ordensmannen» som styrer sikkerheten men likevel ikke er noen «tørrpinne»

Bjarnulf Helgeland

Byråkrat med sans for villmark og fiske

Kari Bergsli

Har hovedansvaret for Oppturmat som hun har det for Høyt og Lavt-mat. Overtok nylig sleiva og tips om villmarksmat etter Jan Erik Gravdal som har stått ved grytene siden starten.

Kontakt oss

Noe du lurer på, så bare ring oss. Vi ler godt på telefon også.

Hvordan får du tak i oss

Kontakt oss gjerne på mail da vi ofte er ute i skog og mark.
  • Opptur Villmarksopplevelser AS
  • Tlf: 91 34 31 00
  • Epost: post@opptur.no

Våre baser

Oppturs hovedbase ligger ved Sjulstadfoss. Her ved lågens bredde kan en trekke inn i et romslig stolpehus med grue. Bålet er viktig for varme, trivsel og lys. Ved større vinterevent bruker vi fylkesanlegget for langrenn i Borgen. Skikkelig store samlinger kan legges til det store stolpehuset i idylliske Kjærra Fossepark. Ved alle anlegg tilbyr vi «pakker» med allsidige aktiviteter, mat fra natur i natur, stemning rundt bål og historier.