Om oss

En kort lang historie

Historien om Opptur er på mange måter en lang historie. Særlig i opplevelsesbransjen er historien lang. Våren 1998 fikk noen av oss en vill idé etter et improvisert stunt med en gjeng. Ideen ble fort til et aktivt selskap – Opptur Villmarksopplevelser – i en relativt ny bransje. Tidvis var det mange baller i lufta. Det vi tror var de beste, ble tatt ned og videreutviklet til det vi er i dag. Fortsatt kastes nye baller opp. Helt nødvendig for å kunne tilby opplevelser tilpasset de aller fleste ønsker. Grunntanken ligger fast. Aktivitetene drives i villmark. Maten er fra skog og villmark og nytes i villmark.


Teamet vårt

Vi har det moro på jobb.

Arne Lindsverk

Turbo»gutt» med lang erfaring fra sommer- og vinteraktiviteter, samt gårdsturisme

Per Gunnar Sjulstad

Konkurransemannen som girer opp sjøl de daueste

Gunnar Henning

Ordensmannen» som styrer sikkerheten men likevel ikke er noen «tørrpinne»

Bjarnulf Helgeland

Byråkrat med sans for villmark og fiske

Sølver Sjulstad

Eldstemann på laget; men fortsatt i live og sprø nok

Kari Bergsli

Ny på laget. Har hovedansvaret for Oppturmat som hun har det for Høyt og Lavt-mat. Overtok nylig sleiva og tips om villmarksmat etter Jan Erik Gravdal som har stått ved grytene siden starten.

Kontakt oss

Noe du lurer på, så bare ring oss. Vi ler godt på telefon også.

Hvordan får du tak i oss

Kontakt oss gjerne på mail da vi ofte er ute i skog og mark.
  • Opptur Villmarksopplevelser AS
  • Tlf: 95 10 43 30
  • Epost: post@opptur.no

Våre baser

Kartet viser de ulike stedene – ehh, hvor er de?

Oppturs hovedbaser ligger ved Lindsverkvann og Sjulstadfoss. Begge i flotte naturlige omgivelser. Ved Lindsverkvann kan en trekke inn i stor gapahuk med grue og ved Sjulstadfoss i stolpehus med grue. Bålet er viktig for varme, trivsel og lys. Ved større vinterevent bruker vi fylkesanlegget for langrenn i Borgen. Skikkelig store samlinger kan legges til det store stolpehuset i idylliske Kjærra Fossepark. Ved alle anlegg tilbyr vi «pakker» med allsidige aktiviteter, mat fra natur i natur, stemning rundt bål og historier.